• Kunstnagels & manicure

 •  

   

  broken image

  Bellarte nails

  Hallo ik ben Hilde, ik woon in Leopoldsburg en ben mama van 2 flinke dochters! In 2017 heb ik de wereld van het nagelen ontdekt door een opleiding te gaan volgen als nagelstyliste, sindsdien laat dit prachtige beroep me niet meer los. Het is een ware passie geworden. Het duurde dan ook niet lang dat ik ervoor had gekozen om mijn eigen nagelstudio te beginnen.

   

  Natuurlijk bij een nagelstudio horen ook producten. Ik ben dus op zoek gegaan naar producten waarbij ik me comfortabel voel, producten waar ik mezelf in terugvond, en waar je eindeloos veel mogelijkheden mee hebt, en zo heb ik het merk "Abstract" leren kennen. Het is een merk dat zo veelzijdig is, enorm grote keuze uit kleuren en collecties. Elke collectie vertelt een verhaal.

   

  Achter het merk Abstract zit dan ook een lieve gepassioneerde dame, CEO en Founder - Sofie Devlieger. Zij ontwikkeld dit merk met passie en dat werkt aanstekelijk! Door haar passie ben ik dan ook enorm gemotiveerd om bij te dragen in dit verhaal. Bij deze grote familie voel ik me goed. Als influencer wil ik dan ook mijn steentje bijdragen en een inspiratie zijn voor anderen!